Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Blues o Zimnici

Blues o Zimnici

Hvězdář Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: teď už je mi líp...:-)

Cítím v sobě zvláštní neopojné chvění
Tisíce drobných jehliček hlodá mi tělem
Jako trochu divná akupunktura

Láskou jsem byl nakažen
Infekce zánět vyvolá
Spustí ve mě centrifugu
Ve které sám nejedu

Mý věrný milý leukocyty
jsou pověřeni slavnou hrou
Call of Duty

Že jsem zase sentimentální
Dyk říkám, že láskou doslova hořím
V pekle ledovýho obětí
Publikoval(a): Hvězdář, 17.8.2014
Přečteno (172x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Orek

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 22:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti