Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ano,i přesto,že se někdy zdá být nesnesitelný je život krásný.
8.8.2014 20:41 | koiška
Davide, správně, je nutné žít a užívat si rozumně života.
8.8.2014 18:59 | děda včela
Email:
Heslo: