Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Díky za pěkný koment, potěší to.
28.12.2015 10:22 | Makaveli
2 předposlední sloky jsou skvostné, snad sem i na chvíli přestal dýchat jen abych si to představil :)
27.12.2015 8:43 | Seaweed brain