Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PODIVUHODNÝ KOUZELNÍK

PODIVUHODNÝ KOUZELNÍK

staré zdi prosákly pod přivalovým deštěm
nebo snad roní slzy?

díváš se na mě jako bych krvácel v zahradě Eden
a ty jsi tomu nemohl zabránit
jsi podivuhodný kouzelník
jsi mince s jednou tváří
jsi přesně tak v prdeli jak říkají

a já

nasbíral si maliny do svých ochablých dlaní
Publikoval(a): Marek Miko, 11.7.2014
Přečteno (75x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake

Spodek

Stránka generována 27.11.2024 05:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti