Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
díky za komentář :) škoda, že se ti to nezdá dost osobní, pro mě je právě tahle báseň osobní až moc, ale každý vnímáme jinak, takže tě jistým způsobem chápu, každopádně děkuju za kritiku :)
12.7.2014 9:51 | Marek Miko
...je to hodně zamlžený,velmi málo osobní(i když to není podmínkou),bez emocí,bez pocitů. Cítím jen talent,avantgardu a zbytečně přemrštěná touha a smysl pro umění...pro mne tentokrát nestačí...
11.7.2014 21:19 | Martin Havlíček