Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chmelní chvalozpěv

Chmelní chvalozpěv

Dezolát Básně » o Lásce

Anotace: O mé lásce, dočasné..

Chmelní chvalozpěv
'''''''''''''''''''
Pivo,tekuté zlato
v orosené sklenici
milujeme za to
pivovar, ne vinici

pivo,ten dar od Boha
chudáci Adam a Eva
za nich nebyli půllitry piva

Pivo
Pivo,co na to
chceš říci?
Nalej mi zlato
vrchovatou sklenici!

Žádnou podmíru
pěkně po čárku
o tom jsem sníval
už kdysi v kočárku!
Publikoval(a): Dezolát, 18.6.2010
Přečteno (330x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti