Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
:o))
5.4.2011 21:30 | Rezervé
je to málo, nedokázal bych žít jenom s ttou to láskou,bylo to spíš špatné období, teď už nestavím pivo na první místo :)
20.9.2010 22:06 | Dezolát
Je vidět, že máte svoji "zrzavou milenku"-pivo.Není to ale málo pro život?
10.8.2010 10:22 | donne