Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
pekna ;)
23.7.2014 12:23 | James Libustka
Ano, je - li ten sen živý, pak i dívka je skutečná, to jenom duše často se snaží tělu říci něco o sobě. V mnohých tajemstvích skrývá se pravda, kterou nám ve snech smí duše sdělovat jen po kapkách...
6.7.2014 10:22 | Marie Bernadeta