V krajině touhy
V krajině touhy
Prší….
kapky zmámeně na zem padaly,
růže v zahradě tiše dřímaly.
Kostelní zvony vyzváněly,
srdce a rty spolu souzněly.
Svítí….
sluneční paprsky mraky potrhaly,
stromy si s větrem pošeptaly,
tajemství, které poznaly,
o srdcích, co lásku si vyznaly.
Toužení….
jsem jeskyně neobjevená,
tvé ruce tajná místa hledají.
Naše těla touhou rozpálená,
rty se nenasytně líbají.
Publikoval(a):
Marci-Tami, 2.7.2014