Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Velmi pěkné.
3.7.2014 9:18 | děda včela
Moc Vám holky děkuji :-)
3.7.2014 8:10 | Marci-Tami
Krásné jsou chvíle,když lásky se do srdce vkrádají,
krásnější něžné dotyky co tápou a bádají..
Krásná báseň,děkuji za milé počtení.
2.7.2014 18:40 | koiška
Co bouře? Přijde si z čista jasna-
stejně vzrušující jako krásná...:-)
Moc hezká!
2.7.2014 18:07 | Kytka62