Lidské dno
Lidské dno
Anotace: Spontánní reakce na reportáž tncz o útocích na bezdomovce
Útoky na bezdomovce
lidi já se poseru
takovýhle idioty
skopal by jsem do téru.
Vyválel ty kurvy v peří
z kabátu dal ostudu
shodil bych je do orlíku
zavařený do sudu.
Kopat vole do bezďáků
to se vážně nedělá
nikdy nevíš kdy se zrovna
tobě život podělá!!
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 30.6.2014