Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Smutné ale bohužel... i v mém okolí, se někteří lidé, ničeho neštítí, nebojí. :o(
2.7.2014 8:35 | NikitaNikaT.
Jsem se vylekala,ale konec mne uklidnil. Podle mne nelze všechny naházet do jednoho pytle. Nevíme nikdo co se pokazí nám a jak se s tím popereme.
1.7.2014 18:52 | koiška
Jsme v době kdy lidé kteří probouzejí svoje vědomí jsou po krůčku více a více bdělejšími a lidé kteří vždy byli idioti budou ještě většími idioty než byli dříve.
30.6.2014 21:49 | Martin Havlíček