Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ťuky ťuk, pst ani muk ,něco se děje?
Lokajíček s hradní paní posílají sobě psaní?
To je pane novina,tak pst..něco krásné začíná.
Vaše básnička se mi líbí..
22.6.2014 0:09 | koiška