Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nezdařená láska 2

Nezdařená láska 2

davidziak Básně » Láska ... zklamání

Anotace: sem hlupák, upřednostnil sem holku co nemůžu mít před holkou co sem mít mohl. a stalo se v podstatě to co v loni.

Žal, smutek, deprese,
kdo mi štěstí přinese?
Tu co chci, mít nemůžu,
city své nepřemůžu.

Je to stejný jako v loni,
stejná holka a já v loji.
Avšak teď je kamarád,
co podrží mě vždycky rád.

A pomoh mi i tentokrát,
stejně jako mnohokrát.
Svěřil jsem se u flašky,
překonal jsem překážky.

A ta holka co chci mít?
O tý můžu jenom snít.
Je to sice velká kráska,
pro mě ale Nezdařená láska.
Publikoval(a): davidziak, 15.6.2014
Přečteno (114x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti