Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
To se někdy stává,
člověk lekci dostává.
Je-li láska z obou stran,
je pak život bez zábran.
Vím to, znám to, prožívám...
Někdy nemůžeme mít každého, kdo se nám líbí, nebo koho snad milujeme, ačkoliv bychom nechtěli. Ale víš-li, že je to opětované a je jedno, v jaké situaci ten člověk je, pak to má vždycky smysl. Ovšem, marný boj s větrnými mlýny svádíš, když pouhou myšlenkou jednostrannou svádíš. Pak vydej se cestou, kterou bys měl,... s dívkou, jejíž jméno si jen na chvíli zapomněl.
17.6.2014 6:26 | NikitaNikaT.