Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Je dobré si toto datum stále připomínat, Ty to zřejmě znáš z vyprávění, já to zažil. To byla potupa celého národa a zklamání.
16.6.2014 9:28 | děda včela
Email:
Heslo: