Já.....?
Já.....?
Anotace: ....jsou tací, kteří lží druhé špiní.Nadarmo se neříká, že lež má krátké nohy..... I když pravda se špatně dokazuje, přece jen vyjde najevo....má babička mi kdysi do památníku napsala:.... v nouzi a nebezpečí poznáš ty pravé přátele...je to svatá pravda.
Prý……?
stavím vzdušné zámky
a marně lepím známky
na milostný dopis.
Určitě….?
prý život žiju v bludu
a sluncem zalitou oblohu
jen vysněnou mám mít.
Jsem…….?
k sobě i druhým neupřímná
jen pouštím slova lživá
a úskok je můj cíl.
Závist……!
osobu mou popsala
a radši by mě vyhnala
na onen svět.
Pravda…….
špatně se dokazuje
sama ve skutcích se ukazuje.
Zjeví se tomu, kdo ji hledá.
Tomu, kdo na pomluvy nedá.
Publikoval(a):
Marci-Tami, 30.5.2014