Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Mám takový dojem,že...Lež má krátké nohy,to snad už dávno neplatí. Ta ke sprintu má vlohy, je nejrychlejší na trati.
Pravdu každý neunese.
Líbí se mi moc Tvá báseň.
2.6.2014 15:25 | koiška
Moje to také říkala,byly moudré, tomu věř!
2.6.2014 8:49 | Kytka62