Strach
Strach
Anotace: Strach spolu s depresí..značně zničují duše i těla...
Mám strach si sednout
a mám strach stát.
Mám strach že jednou
budu mít někoho rád.
##
Mám strach být sám
a mám strach být ve dvou.
Však sebe se ptám,
kdo chtěl by být se mnou.
##
Bojím se dne
a bojím se noci.
Mám strach že mne,
stihne trest vyšší moci.
##
Mám strach být mladý
a mám strach být staroch.
Mám strach být tady,
ale i kouknot se za roh.
##
Bojím se všeho co může se stát,
však pro svou budoucnost měl bych přestat se bát...
#Bad
Publikoval(a):
MorbidBad, 7.5.2014