Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
život je krásný podle toho kterýma očima jej vidíme
7.1.2015 23:15 | Arsa
Strach ze života neměj, snaž se žít normálně a uvidíš, že je krásný. To časem přejde.
8.5.2014 8:48 | děda včela