Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sdělení

Sdělení

Neumím psát hezký básně,
když však píšu, nemam tísně.
Vypíšu se z depresí,
smutku, nebo emocí.

Píšu sobě pro radost,
neprosím se o milost.
Vážně není vaše starost,
když napíšu velkou marnost.

Rád si přečtu kritiku,
na výtvor co mám na triku.
Někdy ale v radu doufám,
když tam není, tak jen zoufám.
Publikoval(a): davidziak, 1.5.2014
Přečteno (129x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti