Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Jen piš dál a cokoliv
jen ať srdce nebolí.
3.5.2014 20:21 | koiška
Davide, rozumná a objektivní autokritika. Pokud čekáš komenty u svého díla, tak také musíš sám komenty psát.
1.5.2014 9:06 | děda včela