Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Utrpení

Utrpení

Přála bych si aby mne ještě navštívil.
A tentokrát ať je to prosím dýl.
Chci mu říct že za můj zármutek může on.
Ať se mi klidí z očí.
Miluji tě.
To by mi stačilo.
A na okolní svět bych zapoměla věřte mi.
Do něj bych se zbláznila.
Já bych se sama zbláznila.
A on mezitím v hlavě mi sedí.
A do srdce mi hledí.
Nemusíš.
Nedívej se.
Všechno co chceš vědět ti řeknu.
Miluji tě.
Strašně moc.
Ach běž už,
Je to jak nemoc.
Vím že jsem blázen.
Píšu tu o svém snu.
Ale miluji ho více než kdy jsem milovala ketréhokoliv muže.
Publikoval(a): Elelyn, 30.4.2014
Přečteno (162x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GAIA77, Formis, gogol, koiška

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti