Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
ahoj Gemy, předpokládám že tam mělo být "od konce Michale", tak to prohoď. A nebuď smutná, prosím :)
24.4.2014 21:43 | jenmravenec
Email:
Heslo: