Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tato balada (i ostatní trefné balady), by měla velký úspěch v době obrození u "mladočechů" v 19. století. Dnes už tolik nikomu moc neříkají, ztratili jsme pocit sounáležitosti. Mě se tato forma současné kritiky líbí.
23.4.2014 8:52 | děda včela