Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

bludičky

bludičky

proud bludiček
vylamuje panty příběhům
dávno známým

neznají věk
točí se kruhu mrtvých dnů
kde západ je jih

bojí se jich,
mohly by totiž ukázat mu
schovku

na karty
Publikoval(a): Marcone, 12.4.2014
Přečteno (112x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Sonja la Rosa, koiška, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti