Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Servus ty starej Coolsendere :) Je to takový, že přesně vim, co si chtěl říct, ale neumim to vyjádřit :DDDD.
Možná je to přesně ten druh "výpovědi", ve kterém se má číst mezi řádky, že jo? :D
Už sem si říkala, kdeže je Ti konec.
13.4.2014 15:32 | Sonja la Rosa
...já to jen tak nevzdááám
...je to o minulosti a zároven o strachu z budoucna,taková rekapitulace životem...to je co sem cíítil.
13.4.2014 8:52 | Martin Havlíček
Hezká
12.4.2014 23:01 | koiška
Mě se moc líbí... i když si význam slepuji jen z malých záblesků... mám ráda tajemnou, těžko uchopitelnou tvorbu a ta Tvá je navíc ještě plynulá a nepřekomplikovaná... :)
12.4.2014 21:59 | Lugilla
zdar...bral sem to ze všech stran a vím že nic nevíím,nemám se čeho chytnout. Bud seš dokonalej nebo já unavenej...héé!
12.4.2014 20:28 | Martin Havlíček