Vítám tě svobodo!
Vítám tě svobodo!
Vítám tě svobodo,
pocite krásný,
vítám tě svobodo,
mé slunce jasný.
Tváře vítr ovívá,
žene se do očí.
Co jeho vůně skrývá?
Srdcem mi jeho hlas hučí.
Kráčím s větrem dál,
jak nespoutaný je a divoký.
Je nebe, světa král,
a já jím chci být taky.
Hledím do dáli,
až tam,
až tam bych se chtěla rozběhnout!
Jít po cestách kdoví kam,
a srdce nechat radostí žhnout.
Ten pocit svobody,
nasednout na koně.
Slunce na mě svítí, pod námi lístky trávy.
Prsty ho pohladím po hřívě.
Ten kůň je můj pocit svobody,
patříme tak nenávratně k sobě.
Ten kůň je můj pocit svobody,
jen s ním se chci rozběhnout po trávě.
Publikoval(a):
ChangeLee, 19.2.2014