Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Líbí se mi tvá svoboda a myšlenka basně.
21.2.2014 21:06 | Martin Havlíček
Říká se, že nejkrásnější pohled na svět je z koně. Je to tak, také jsem je choval i jezdil.
20.2.2014 9:47 | děda včela