Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

čas od času

čas od času

Brazzillka Básně » o Lásce

Anotace: čas od času být nezodpovědná!jak je to fajn!!

Bezhlavé vpády do černých děr,
budí v nás náměty pochmurných děl,
bezhlavě láskami uneseny,
jejich vůní omámeny,

Pocity nejistot vyvolané prvním dojmem,
nechtěně stáváš se mým bohem,
zamotané hlavy, omámené chtíčem,
odemikající tvé srdce s nesprávným klíčem,

neponaučené z chyb minulých,
hnané se znovu do konců bolestných,
nechtěny slyšet pravdu všech pravd,
a vyvarovat se nastalým zradám všech zrad,

opilé chtíčem, vrušené vzhledem,
toužící po tělu zalité jedem,
stržené do pekel samotným ďáblem,
v noci vzrušení a dotéků zalité krásnem,

omámené alkoholem neznajíc hranic,
nastalá noc se nestala jen tak pro nic za nic,
čekajíc sex i lásku nadále,
touhle nocí to nekončí ty pardále!

vášnivě stržena horkem noci,
kdy je slyšet jen jak venku vyjí vlci,
zapomenuta odpovědnost a cíl,
odvázané bez hranic jenž vyvolává mír,

čas od času vybočit z cíle,
co stojí to přemlouvání a píle,
sem tam nechat se démonem strhnout,
a druhý den s čistou hlavou umět prchnout!
Publikoval(a): Brazzillka, 31.1.2014
Přečteno (297x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: MartyH., děda včela, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 16:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti