Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Nikdy se nesmíš nadechnout podruhé, jinak žádný smysl mé básně nemají a pravdu strácejí.
2.2.2014 1:01 | Brazzillka
Marty, ty víš jak všechny mé básně číst, pouze na jedno nadechnutí. jak to víš?
2.2.2014 0:59 | Brazzillka
...střemhlavé čtení, velmi poutavé, doporučuji to číst na jedno nadechnutí! Super
1.2.2014 20:16 | MartyH.
Zajímavé. Situace někdy náhodná, vyvěrající z nastálé situace, někdy očistí, často však i mrzí.
1.2.2014 10:44 | děda včela