Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Matička smrtička

Matička smrtička

Matesax Básně » Deprese

Anotace: Když filozofuji o smrti a hledání odpovědí vede k depresi...

Umrlých padlých pochod jest,
v ztepilých lesích vílích flámů,
co královna dala jim za trest,
zdechlou srnu plnou trávy z lánů,
vykuchat a na podnosech roznosit.

Neb jásot zrušených párů,
splývající se zaschlým mlíkem rozlitým,
asi ten mi duši roztrhal na tolik cárů,
že teď se motám s ním tak nalitým,
že v depresi své - tu útěchu nalézám.

Zbavený strachu z krvelačných panen,
utápíc se ve vzpomínkách tak samotinký sám,
kdes v dáli - smutně koukám na podivný kámen,
tam pak já poslední vzdech svůj dám,
jak vytrácí se mi tep vím, že umírám.
Publikoval(a): Matesax, 21.1.2014
Přečteno (192x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: MorbidBad, koala-pancake, Hvězdář, Formis, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 10:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti