Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tohle je kurevsky dobrý! Bukowksi měl zatraceně pravdu, když prohlásil, že svět patří těm, co se neposerou! Jen tak dál!
20.1.2014 9:32 | Marek Miko
Dost kontroverzní tvorba,pro mne zajímavá...probouzíš lidi...a to je fajn! Je jedno jak to dělaš,třeba dělat stojky nahatej...
13.1.2014 18:20 | Martin Havlíček