Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Hodně osobní, zdá se, první část dost dotyčného shazuje, ale je to jenom můj názor, já bych si asi tohle nedovolila. Ovšem, zdali je už vše v pořádku, pak jen úměv zdobí tváře :-) určitě by si to ten dotyčný měl přečíst, jistě bude mít radost.
9.1.2014 21:18 | Selča