Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hate

Hate

Marcone Básně » Láska ... zklamání

Anotace: nspirated by Pink .. but my own performing

nenávidím tě, že to musí být láska
tak ještě trochu zamykej
růžovou do boků, kde druhá je první

omlouvám se ti

jsem trošku barvoslepý
dej mi teda důvod
zase a znova se smát
říkej mi proč,
proč život je nic a mat
podruhé oběť
a co potom po třetí
dej mi důvod se smát

nerozumím tomu
co v tvé hlavě
dává smysl
Publikoval(a): Marcone, 26.12.2013
Přečteno (127x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Selča, Sonja la Rosa, Ružka, Martin Havlíček, Marci-Tami, Last

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 18:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti