Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tak tohle, tohle mě opravdu potěšilo. Děkuji Ti.
26.12.2013 23:13 | Marcone
Děkuji za tak vlídné přijetí kritiky... myslím si, že jsi kvalitní autor sám o sobě a že ses předlohou úmyslně či neúmyslně nechal příliš svázat. Nejhezčí je, když píšeš sám ze sebe, doopravdy. :)
26.12.2013 23:08 | Lugilla
asi proto, že je to performance dle předlohy a ne z hlavy, i když hodně vzdáleně. Právě ale proto je v tom hodně mě ... Chyba není rozhodně u tebe, Lu. To spíš moje tvorba nesedla ... tak jiná a jindy ...
26.12.2013 22:28 | Marcone
Něco mi na Tvém textu nesedí, postrádám Tvou příznačnou osobitost, v těch slovech bych Tě nepoznala, dost špatně se mi také hledá jádro,smysl, ale to také dost možná může být moje chyba...
26.12.2013 22:07 | Lugilla