Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
člověk vždy dělá to, co považuje v dané chvíli za nejvhodnější...a čím více a upřímněji se snaží, tím to bývá složitější...
8.12.2013 20:53 | Lugilla
Email:
Heslo: