Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Vítej na basne.cz!
Pěkné dílko, ST***
26.11.2013 16:49 | NikitaNikaT.
Pečlivě své pruhy skládá,
za Barču by kopla ráda,
jenže pruhy černobílé
jen sudí oklékne čile....:-)
Líbí se mi a dětem určitě taky:-).Vítej!
25.11.2013 10:38 | Kytka62