Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ano, modruš, to jistě ano... prostě se to období musí vystřídat... to je koloběh života čas.
24.11.2013 13:55 | NikitaNikaT.
...odchází zas,aby se vrátil čas slunečný!...i do duše!
24.11.2013 13:53 | modrá