Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozlučka s teplem

Rozlučka s teplem

Vyhodím z okna
poslední zbytky vědomí
nechám je rozpustit v padající mlze

pookřeji zimou
listopadových dní
a nechám se omámit
imisním vozem

na drátech
spočítám vlaštovky
zmrzlé
co hrají lapidárium

jazykem přejedu kliky
všech dostupných zábradlí
omlátím hlavy
do cihlových zdí

a na okna napíšu vulgární vzkazy světu
co pak teplou rukou smyju

REST IN PEACE SUMMER

I SAY

GOODBYE

podzim umírá v barvoví
zima si již připravuje katanu
a sesekne živé hlavy

jako Uma Thurman !!!
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 14.11.2013
Přečteno (70x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Robin Marnoli

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti