Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Vynechal bych v poezii angličtinu a úplně se mi nelíbí záver, ale bod ti dám, plechovko, je to celkem fajn...
15.11.2013 17:56 | Robin Marnoli
Email:
Heslo: