Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Skvěle jsi vystihl sebevraha. I když taková to řešení neuznávám, protože si myslím,že vše se dá řešit, Tobě díky za tuto báseň.
6.11.2013 17:22 | Marci-Tami
Email:
Heslo: