Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
...výstižný, zvláštně smutný, ale pěkně napsaný, tak nadčasově ... budeme brzo potřebovat NOVÝ konec světa :),ale jinak hrůz se kolem nás najde spousty!
22.12.2013 8:09 | MartyH.
Email:
Heslo: