Přírodní bohatství
Přírodní bohatství
Anotace: Monika Nedbalová
Vždy když ráno vstávám,
a nechce se mi vstát,
novému dni mávám,
a chci mu úsměv dát.
Vypravím se na mýtinu,
voňavé květy budu sbírat,
na zem položím mikinu
a přírodu budu vyzývat.
Ona byla tak laskavá a hodná,
když stvořila všechny krásy.
Žádná bytost jí není rovna,
a nemá tak krásně bohaté vlasy.
Když na dece ležím,
a poslouchám tichý vánek,
v sílu přírody věřím
a mě ukolébá tak sladký spánek.
Publikoval(a):
Monysek24, 18.10.2013