Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Kouzelná jsou rána na kraji lesa pár minut před svítáním... neopakovatelné okamžiky, kdy úžasu se neubráním... :o)
18.10.2013 9:55 | Cecilka
Email:
Heslo: