Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Šedá barevnou střídá,
ach taková, ano taková je ...
... podzimu nová míra.
Ještě snad se to na chviličku změní a paprsky naposled nás pohladí.
23.10.2013 13:45 | NikitaNikaT.
Plátno mám černé,
jak podzimní noc,
jeho věrní druzi
mlha a déšť,
mají nade mnou moc.
Tvá básnička je povzbudivá. Děkuji za ni, povzbudila.
17.10.2013 7:37 | Marci-Tami