Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Dokážeš psát i na jiná témata a to je dobře.Líbí se mi.
14.10.2013 10:13 | děda včela
Závěr mi přijde malinko nepřirozený, ale jinak se mi básnička líbila.
13.10.2013 15:45 | Lugilla
Email:
Heslo: