rétorika
rétorika
Anotace: nebo erotika, či ezoterika ? kdo ví ...
svlékám písmena ze slov
dialogové porno ? fajn,
ale polohy vět se
nehodí do konceptu
reality tak cizí
nutkavé vášně
přesto slunce hřeje dál
do postelí tak zvláštně,
petrklíčem opodál
co roste přitrouble
ve zbytečném souhvězdí
nebuj se a prašťi mě
hranou mince od Piláta
jednou z těch počítaných
kterou stranu vybrals
panna, nebo zkušená ?
cink ...
Publikoval(a):
Marcone, 12.10.2013