Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
....oříšek co nutí k rozlousknutí.Jdu si hodit hranou,co mě napadne
18.10.2013 9:10 | modrá
Slova tak náhle obnažená
se mění v čisté cítění...
a mince z chrámu ukradená
neovlivní, co srdce chtěla
v jediné chvíli
prozření...
cink...
:o)
14.10.2013 11:34 | Cecilka
jak říkáš. není jednoduché se orientovat. Ale díky Ti lugill, za posun kupředu. Protože jsi jediná, kdož tu má konstruktivní a nejen " bodovací " komenty. Jen ať si to přečtouu ti, kdož sem jen lezou, vloží bull ....a čekají zárak .
13.10.2013 19:40 | Marcone
To je opravdu záludná hádanka :)přiznám se, že příliš nerozumím, ale to snad ani není to nejdůležitější. Líbí se mi způsob, jakým jsi zkombinoval zdánlivě jednoduchou a hravou formu, a přitom, aby se člověk chytnul, musí se opravdu zamyslet. Mám snad jedinou výtku do samých pochval, a to, že druhý verš mi připadá úplně mimo tím otazníkem uprostřed. Pravděpodobně to nějaký smysl, jinak bys to nepsal... Ještě si neodpustím podotknout, že poslední řádek, ta kraťoučká pointa, (alespoň pro mě)je geniálním podtržením, to jediné mi trochu pomáhá najít řešení. :)
13.10.2013 16:01 | Lugilla
Moc dobra basen, libi se!!!
12.10.2013 21:38 | GAIA77