Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

pojímání

pojímání

Marcone Básně » Deprese

Anotace: mno...

upovídaný les rukou
mává a říká pohybem
z leva do nikdy matným,
že dnes zaprší

na obličeje ulhaných
dopadnou kapky
vlastní minulosti

i té mojí

chybějící pravdy už
skrápí a řežou do tváří
a srdcí
a rakví

které připraveny pojmout
těla bez rukou co mávali

čekají a vlhnou
Publikoval(a): Marcone, 6.10.2013
Přečteno (109x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Last, Vincente, NikitaNikaT., Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti